Menu Sluiten

Welkom

U heeft besloten om een beveiligingssysteem te kopen? Daarvoor bent u aan het goede adres! Hier bieden we topkwaliteit voor een topprijs en de beste service. In onze webshop bestelt u alleen systemen waar wij voor de volle 100% achter staan. Bekijk nu het assortiment in de webshop. Komt u er niet uit? Mag u ons zeker contacteren en zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Wie zijn we ?

Secorex BVBA is, met zijn 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in camerabewaking, alarmbeveiliging en videofonie. Tot onze klanten rekenen we niet alleen bedrijven (zoals Q8, Delhaze, Auto5,..) en kleine zelfstandigen maar ook gezinnen die willen investeren in het comfort van een goedbeveiligde woning.

Onze visie

We streven naar een intensieve en duurzame relatie met onze klanten daarom verzorgen we elke opdracht naadloos van begin tot einde. 
Wij bieden geïntegreerde totaaloplossingen met de inzet van internationaal hoogaangeschreven topmerken.

Toekomst

Dromen zijn mooi, maar wij maken ze liever waar. We leggen de lat hoog zodat we alsmaar beter worden. Neen… wij willen uitblinken door de kwaliteit van onze dienstverlening op maat voor de specifieke noden van elke klant. Als team gaan wij er dagelijks voor de volle 100% tegenaan!