Menu Sluiten

Wat is het verschil tussen CVI, TVI en IP bewakingscamera?

Wat is het verschil tussen CVI, TVI en IP bewakingscamera?

Wij beschikken over verschillende camerasystemen in onze webshop. Voor ieder systeem is er een speciale recorder voorzien die ervoor zorgt dat de camera’s feilloos op elkaar aansluiten.

Tegenwoordig zijn CCTV-installaties onderverdeeld in twee belangrijke technologieën: IP (netwerk) -technologie en gedigitaliseerde digitale technologieën met hoge definitie (HD-CVI, DH-TVI, AHD).

HD-CVI en HD-TVI : technologieën voor renovatie.
Analoge HD-technologieën zijn met name interessant in het geval van renovaties van reeds bestaande systemen en daarom al bedraad. Hun technologie is inderdaad gebaseerd op het gebruik van de KX 6 coaxkabel als de oude video-installatie. Het is daarom niet nodig om de kabels te strijken.

Het andere voordeel van deze technologieën is de prijs, omdat we camera’s met Full HD-resolutie bij minder dan 200 € HT vinden. Bij renovatie is het daarom de garantie van een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Aan de andere kant blijven deze technologieën sterk beperkt, vooral in het geval van toekomstige ontwikkelingen. Daarom wordt analoge HD-technologie niet aanbevolen voor nieuwe installaties of is IP-technologie meer geschikt en biedt het meer technische mogelijkheden.

Wie zijn we ?

Secorex BVBA is, met zijn 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in camerabewaking, alarmbeveiliging en videofonie. Tot onze klanten rekenen we niet alleen bedrijven (zoals q8, Carrefour) en kleine zelfstandigen maar ook gezinnen die willen investeren in het comfort van een goedbeveiligde woning.

Onze visie

We streven naar een intensieve en duurzame relatie met onze klanten daarom verzorgen we elke opdracht naadloos van begin tot einde. 
Wij bieden geïntegreerde totaaloplossingen met de inzet van internationaal hoogaangeschreven topmerken.

Toekomst

Dromen zijn mooi, maar wij maken ze liever waar. We leggen de lat hoog zodat we alsmaar beter worden. Neen… wij willen uitblinken door de kwaliteit van onze dienstverlening op maat voor de specifieke noden van elke klant. Als team gaan wij er dagelijks voor de volle 100% tegenaan!